Den här produkten är tillfälligt slut. Lägg till den i din önskelista för att få ett email när den är tillbaka i lager.

Andra produkter som kanske intresserar dig

Lipstick Queen Lipstick

SEK

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Live Chat

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.5 / 5 (2 Omdömen)
  • 1 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Jättefin färg!

Köpte: Hello Sunshine Min hudton: Väldigt ljus kall hudton, och relativt bleka läppar Superfin färg! På mig blir den något utav en rosa korallaktiv färg, ger en liten pop till ansiktet och tror den kommer vara jättefin framförallt under sommaren. Färgen känns definitivt mer somrig än en vinternyans men skulle självklart gå bra att använda under vintermånaderna. Konsistensen är härlig och glider på lätt, ger färg men syns knappt på läpparna, det ser dvs inte ut som man har ett lager läppstift på. Fastnar ej mycket i fnas eller liknande. Ingredienserna är bra, minus för användandet av titanium dioxide,(nanopartiklar) känns onödigt i en läpprodukt som man sväljer mycket av. Nästan så jag vill sänka betyget till en 3a pga detta. Men då det inte är bevisat hälsofarligt i kräm utan bara i puder och spray så låter jag detta vara, skulle dock föredragit det utan.

Var denna recension användbar för dig?

Lipstick queen

Halloween sailer, den blå är underbar! Den är vårdande och diskret. Ice Queen, den vita trodde jag skulle vara isig och kall.... Den blev guldig på mina läppar, ogillar!

Var denna recension användbar för dig?