De bästa märkena...
Upptäck

Upptäck 5 bästsäljare från Kérastase

Upptäck 5 bästsäljare från Kérastase

Kérastase har varit i framkanten av professionell hårvård i över 50 år. Deras produkter används på mängder av skönhetsalonger världen över och om produkterna är bra nog åt proffsen så måste de göra vad de lovar! Märket kombinerar vetenskap och premiumingredienser som ger ditt hår vad det behöver, oavsett om du vill stärka, vårda eller förbättra hårets volym.

Upptäck 5 bästsäljare från Kérastase som kanske snart blir din nya bästa vän!

Kérastase Chronologiste Revitalising Shampoo and Mask Duo

Serien Chronologiste fokuserar på att förbättra hårets glans och form. Kérastase Chronologiste Revitalising Shampoo är berikat med vitamin A och E för att rengöra och återställa hårbotten, som fungerar som en barriär mot yttre aggressorer. Använd i kombination med Kérastase Chronologiste Revitalising Masque som mjukgör och vårdar håret.

Kérastase Resistance Bain Extentioniste

Försöker du motverka tecken på skadat hår och känner att det är hopplöst? Då är serien Resistance rätt för dig! Produkterna är skapade för att förhindra att alla hårtyper bryts eller går av genom att stärka hårets inre struktur. Kérastase Resistance Bain Extentioniste förbättrar hårets elasticitet och jämnhet, och tar försiktigt bort orenheter och överflödig olja från hårbotten.

Kérastase Nutritive Nectar Thermique

Oavsett om du gillar böljande lockar eller spikrakt hår, vill vi göra allt vi kan för att förhindra värmeskador. Kérastase Nutritive Nectar Thermique har en mjölkrik formula som har utformats speciellt för att lösa detta dilemma. Detta värmeskydd fungerar som en sköld för ditt hår och förbereder det för torkning och värmestyling, vilket ger ditt hår en perfekt glansig yta.

Kérastase Densifique Bain Densite

Säg hej till ett fylligare texturerat hår med Kérastase Densifique Bain Densite. Detta milda schampo som kommer att ge ditt hår en känsla av tätare och mer motståndskraftiga strån mot skador. Berikad med Stemoxydine®, vilket är en state-of-the-art förtätningsmolekyl som även innehåller hyaluronsyra som fyller hårets fiber för en fylligare och tjockare utseende med extra studs.

Kérastase Elixir Ultime Hair Oil

Kérastase Elixir Ultime Hair Oil är berikad med argan- och majsolja och passar alla hårtyper. Oljan ger näring, tämjer frissighet, motverkar kluvna hårtoppar och boostar glansen. Kan användas före eller efter föning, eller när som helst under dagen för en närande pick-me-up. Berikad med värme- och fuktskydd samt gör håret glansigare utan att lämna en fet känsla.

Upptäck fler produkter från Kérastase här.Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...