De bästa märkena...
Upptäck

Sneak peek på lookfantastic adventskalender 2018

Sneak peek på lookfantastic adventskalender 2018

Även om vissa säger att det är för tidigt att börja tänka på jul, är vi redo att njuta av allt som är juligt – från kalla, krispiga morgnar till mysiga kvällar inomhus med något varmt att dricka.

Vår lookfantastic adventskalender 2018 är skapad för att sätta dig i centrum och ger en härlig julkänsla. Varje dag kommer vi att ta dig på en upptäcksfärd av skönhetsprodukter, både nya skönhetsfynd och klassiska favoriter.

Om du är nyfiken på innehållet och har svårt att bärga dig, kommer här en liten sneak peek på vad du kan vänta dig i december (spoiler-varning!).

High Definition Brows x lookfantastic Exclusive Contour and Colour Pro Palette (fullstorlek)

Denna HD Brows Contour och Color Pro Palette är exklusiv för lookfantastic och är den ultimata paletten för alla dina behov när det kommer till konturering (contouring) och definition.

GLAMGLOW Gravitymud Firming Treatment (15 g)

Boosta din hud med djuprengörande GLAMGLOW Gravitymud Mask. Applicera på huden efter rengöring och efter 20-30 minuter har du synligt fastare och smidigare hy. Denna mask ger effektiva och synliga resultat och är perfekt för alla som ha ungdomligare och fastare hy på ett kick.

Molton Brown Jasmine & Sun Rose Bath & Shower Gel (100 ml)

Skäm bort dig själv den här säsongen med en lyxig duschgel som den delikat doftande Molton Brown Jasmine & Sun Rose Bath & Shower Gel. Denna rika duschgel har en ljuvlig blommig doft som skonsamt rengör och lämnar huden mjuk och smidig. Duschgelen är inspirerad av en egyptisk solnedgång och kombinerar noter av hallon och persika med ros, jasmin och labdanum.

Omorovicza Moor Cream Cleanser (30 ml)

Uppdatera din hudvårdsrutin med den skonsamt rengörande Omorovicza Moor Cream Cleanser. Rengöringen innehåller de renande och lugnande genskaperna av ungersk lera och tar bort orenheter samtidigt som huden lämnas mjuk, smidig och revitaliserad.

Lipstick Queen Frog Prince Lipstick (fullstorlek)

Detta klassiska smaragdgröna läppstift visar att allt inte är som det verkar. Läppstiftet må vara grönt i utseendet men det har en magisk färgförändringsformula. När det appliceras på läpparna, reagerar Lipstick Queen Frog Prince Lipstick med pH-nivåer för att ge en unik rosa nyans. Läppstiftet lämnar läpparna återfuktade och mjuka och är perfekt när du vill ha en naturlig look.

Illamasqua Beyond Powder – Deity (fullstorlek)

Addera en unik dimension på din hy med det holografiska, gyllene Illamasqua Beyond Powder – Deity. Denna innovativa highlighter kommer att ge dig en subtil glow, som påminner om en dimmig vårmorgon. Använd våt eller torr för att få till olika nivåer av intensitet.

Köp den exklusiva lookfantastic adventskalender 2018 nu för att undvika att den säljer slut innan du hinner få tag på den!Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...