Lookfantastic Beauty Box Prenumeration

Lookfantastic Beauty Box Prenumeration: Image 1

189 kr
4.75
(8)
Produkten kommer att skickas till dig så snart vi har mottagit den från vår leverantör.

OBS: Det här är en prenumerationsvara. Betalning sker månadsvis. När din prenumeration närmar sig sitt slut förnyas den automatiskt med samma prenumerationsperiod om du inte avslutar den. Boxen skickas till dig den första vardagen i varje månad och vi drar vid samma tillfälle månadsavgiften från ditt kort. Läs FAQ här.

Faktureras månadsvis En box i månaden

Lämna ett omdöme

Spar 50 kr på lookfantastic LBB

Prenumerera på Beauty Box idag och ange LBBNEW vid utcheckningen för att få 50 kr rabatt på LBB när du lägger båda i kundkorgen.
Shoppa erbjudandet

Spar 50 kr på lookfantastic LBB

Prenumerera på Beauty Box idag och ange LBBNEW vid utcheckningen för att få 50 kr rabatt på LBB när du lägger båda i kundkorgen.
Shoppa erbjudandet

Beskrivning

Överraska dig själv varje månad med Lookfantastic Beauty Box. Box-konceptet bygger på att du får hem en box i månaden med 6 produkter i en snyggt designad box som ger dig en riktig pick-me-up varje månad. Innehållet är en överraskning och består av både gamla och nya skönhetsfavoriter. Beauty Box kommer även med den brittiska upplagan av ELLE  och vårt eget nummer av Beauty Box Magazine.

Läs mer om hur prenumerationen fungerar.

Välj mellan 1, 3, 6 eller 12 månaders prenumeration och ta del av följande fördelar:

  • Spara upp till 57 kr när du prenumererar på 3 skönhetsboxar
  • Spara upp till 168 kr när du prenumererar på 6 skönhetsboxar
  • Spara upp till 504 kr när du prenumererar på 12 skönhetsboxar

Du betalar bara frakt på första boxen i varje prenumerationsperiod.

Klicka här för att se innehållet i tidigare skönhetsboxar

*Observera att det här är en prenumerationstjänst. Prenumerationer på 1, 3, 6 och 12 månader förnyas automatiskt med samma prenumerationslängd om du inte säger upp tjänsten.

More Details

Märke:
  • Lookfantastic Beauty Box

8 Reviews

4.75

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

5
Bästa värdet för pengarna!

Jag har testat många skönhetsboxar genom åren. Vissa boxar håller hög kvalitet i början känns det som, men efter ett tag tycker jag att man märker att de blir lite lata och börjar ha samma slags produkter om och om igen i boxarna. lookfantastic Beauty Box är den första boxen jag kan säga att det inte har hänt än, har prenumererat drygt ett halvår nu. De har nya, spännande märken som andra inte har i boxarna och man blir alltid glatt överraskad av innehållet. STOR tumme upp från en riktig Beauty Box lover! :)

Betygsatt på Tue Nov 14 13:33:32 GMT 2017 av Josefina

#1 Månadens recensent

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
5
Me like!!

Älskar get the glow boxen!! Man får verkligen bra produkter som man kan tänka sig att köpa!! Lämnade glossy för beautybox oooooh så värt det!!!! ❤

Betygsatt på Fri May 26 10:35:42 BST 2017 av Glow

0 utav 1 kund tyckte att denna recension var hjälpsam

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (1)
5
Positivt överraskad

Har tidigare prenumerant på en svensk skönhetsbox men bytte till Lookfantastics när jag gång på gång blivit besviken av den svenska boxen. Redan efter första boxen från LF så blev jag såld! Helt fantastiska produkter man får och det känns riktigt lyxigt!

Betygsatt på Wed Dec 28 11:56:56 GMT 2016 av Kim Larsson

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
5
Bäst!

Jag har nu gått över helt från Glossybox till LookFantastic. Bättre märken, bättre produkter, fler produkter, nästan exakt samma pris. Kan det bli bättre? :)

Betygsatt på Wed Aug 31 06:06:56 BST 2016 av Malenkig

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
4
Bra mx

Gillar denna mix av produkter. Är så tacksam att det INTE är smink i boxarna. Prenumererar även på Glossybox men det är alldeles för mycket smink i deras boxar. Roligt att få testa alla produkter.

Betygsatt på Thu Aug 11 19:32:12 BST 2016 av Lotten

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
4
Really great box!

First box of twelve! Looking forward next ones! Really great products! Love the hand cream and BBC cream.

Betygsatt på Sun Jul 03 20:57:44 BST 2016 av Ella

3 utav 3 kunder tyckte att denna recension var hjälpsam

Var denna recension användbar för dig?

Ja (3) Nej (0)
5
Mycket bättre än vissa andra boxar

Jag har tidigare haft en annan beautybox-prenumeration från ett svenskt företag. I början var det kul att få nya produkter varje vecka men väldigt snart tröttnade jag på produkter i märkliga färger (mängder av blå, lila, guldiga, silvriga, orangea, turkosa nagellack samt orangea, gula och illblå ögonskuggor, lila läppglans och svarta läppstift). Jag upptäckte också att flera av färgerna vi fick i boxen hade utgått från sortimenten. Jag testade att beställa den här boxen istället och jag är så nöjd! Har fått tre boxar hittills, det har inte varit så mycket smink men jättebra hud-, ansikts- och hårprodukter från välkända och fina märken, och i stort sett alla produkter har varit fria från parabener, sulfater och mineraloljor. Sminket har varit i bra och klassiska färger och består av aktuella produkter. Jag är jätte, jättenöjd och rekommenderar varmt att testa denna box!

Betygsatt på Tue Mar 15 18:38:29 GMT 2016 av Nenne

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
5
Bästa boxen

Jag älskar skönhetsboxarna, det är så kul att öppna boxen och se vad som ligger i. Har upptäckt så många nya märken och det är riktigt bra kvalite på produkterna. Tycker boxarna känns riktigt lyxiga med. Jag köper knappt produkter längre för jag får så mycket genom boxarna och när jag har slut vet jag vad jag vill köpa!

Betygsatt på Fri Jan 29 10:15:16 GMT 2016 av Stina

#1 Mest Användbara omdöme

24 utav 26 kunder tyckte att denna recension var hjälpsam

Var denna recension användbar för dig?

Ja (24) Nej (2)

Leverans & Returer

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är: Produkten kommer att skickas till dig så snart vi har mottagit den från vår leverantör.

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.