De bästa märkena...
Upptäck

Vita Liberata TANS-formerade Victoria’s Secret Angels!

Vita Liberata TANS-formerade Victoria’s Secret Angels!

Vad är hemligheten bakom Victoria’s Secret Angels snygga glow? Vita Liberata Luxury Tan, förstås!

Den världsberömda Victoria’s Secret Fashion Show ägde rum i Paris 2017 och Vita Liberata var där för att ge supermodellerna en vacker, strålande hud. Vi såg beundransvärt på när Adriana Lima, Kendall Jenner och Gigi Hadid gick nerför catwalken med sina perfekta, naturliga solbrännor och fantastiska kroppskonturer.

Det naturliga utseendet skapades av Kristyn Pradas, Bronzing & Body Contour Artist, som arbetade med alla 51 Victoria’s Secret Angels och gav dem en Vita Liberata-glow. Hon använde pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse för att skapa en naturlig, gyllene basfärg och fick till en avslutande finish med Body Blur HD Skin Finish för en perfekt HD-redo glow på huden.

Så vad krävs det egentligen för att se ut som en Victoria’s Secret Angel?

I slutändan använde Kristyn 3 liter Spray Tan Solution, 48 flaskor pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse, 12 tuber Body Blur HD Skin Finish och 50 brun utan sol-handskar… för att vara exakt!

Fixa the Victoria’s Secret Angel glow hemma

Återskapa den fulländade lystern som alla pratar om med samma produkter som användes på Victoria’s Secret Angels…

Preppa

Exfoliera huden 48 timmar före du applicerar en brun utan sol. Vita Liberata Super Fine Skin Polish kommer att förbereda huden perfekt. Den fuktgivande peelingen tar försiktigt bort döda hudceller – resultatet är superslät hud!

Bronze

Applicera Vita Liberata pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse med en brun utan sol-hanske för en långvarig bronze-look. Låt verka på huden i 8 timmar, efter denna tid kan du duscha och kvar blir en underbart gyllene solbränna.

Glow

Lika viktiga som änglarnas vingar, var den ultimata Vita Liberata Body Blur HD Skin Finish. Produkten suddar ut ojämnheter, ger en vacker glow och återspeglar ljuset, så du blir catwalk-redo på ett kick! Applicera denna återfuktande lotion med en stor makeupborste för bästa resultat.Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.