De bästa märkena...
Upptäck

Nya trenden – bekämpa blemmor med akneplåster

Nya trenden – bekämpa blemmor med akneplåster

Akneplåster är hetare än någonsin. Den koreanska trenden har spridit sig över hela världen och fler och fler varumärken väljer att haka på och tillverka akneplåster. Så vad gör dessa små runda underverk och varför fungerar dem?

Nej, de är inte som ett nikotinplåster som du sätter på armen och plötsligt är all akne som borttrollad. Istället är de punktbehandlande plåster som skyddar och behandlar det specifika området du sätter plåstret på, med hjälp av bakteriedödande ingredienser som salicylsyra.

Om en finne har poppat upp lägligt inför en dejt eller ett event är dessa plåster perfekta. Sätt på ett plåster på kvällen och låt det verka under natten, eller använd det dagtid då du kan applicera makeup över flera av plåsterna. Nedan tipsar vi om tre populära märken som hjälper dig att råda bot på de envisa finnarna.

3 populära akneplåster

CosRX

Motverka blemmor med Koreanska märket CosRX. Deras globala bästsäljare Acne Pimple Master Patches är hetare än någonsin. Det transparenta plåstret skapar en osynlig barriär som skyddar blemman mot bakterier, reducerar rodnad och minskar sannolikheten för ärrbildning. Innehåller salicylsyra och jobbar för att ta bort blemmor under natten eller dagen. Applicera på ren hud före serum och fuktcreme och applicera eventuellt makeup över om du önskar. Kommer i 3 storlekar.

Sarah Chapman

Skinesis Spot SOS Sticker från Sarah Chapman är transparenta plåster som skapar en hygiensk, skyddande sköld runt blemman. Varje plåster innehåller salicylsyra som rengör porerna och P-Refinyl® som minskar överskott av talgproduktion. Vitamin C motverkar fria radikaler och hjälper till att motverka mörka märken, en lugnande blandning av druvkärnolja och sojaoljor balanserar fuktnivåerna, och Sytenol® lugnar irritation, inflammation och rodnad. Passar aknebenägen, fet hy och kan användas under makeup. Smidig, hygienisk applicering med applikatorremsor.

Peter Thomas Roth

Peter Thomas Roth’s Acne Patches är transparenta, icke-irriterande plåster som motverkar blemmor och akne och minimerar spridning på 8 timmar. Innehåller saliscylsyra som behandlar och motverkar blemmor, tea tree-olja som rengör huden och hyaluronsyra, en naturlig fuktbevarare som förhindrar uttorkning genom att behålla 1000 gånger dess vikt i vatten från fukt i luften. Applicera ej makeup eller annan produkt över plåsterna. Kommer i 2 storlekar och är fri från parabener, sulfater och ftalater.

Du hittar fler produkter för aknebenägen hy hos lookfantastic Sverige genom att följa länken här.Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...